" />

Waar haal je de tijd vandaan?

Waar haal je de tijd vandaan? is een vraag die mij vaak gesteld wordt.
Ik ben getrouwd, heb vier prachtige jonge dochters in de leeftijd 16, 11 en een tweeling van 6. Ik heb een fulltime dienstbetrekking en run mijn eigen "winkeltje".

Best druk inderdaad. Het merendeel van de dag ben ik dan ook druk met moeder zijn, werken en het huishouden (nee ik heb niet de luxe van een huishoudelijke hulp).

Ik ben van jongs af aan altijd al creatief bezig geweest. Het zit denk ik in mijn genen, want als ik terugkijk naar mijn kinderjaren zie ik mijn moeder altijd in de weer met wol en breinaalden in haar handen en mijn vader knutselde de meest mooie schaalmodellen in elkaar of maakte een prachtig schilderij.

Voor mij persoonlijk zorgt het vooral voor een balans. De hectiek van overdag rondom werk, kinderen en het huishouden en het plezier om 's avonds mijn creatieve honger te stillen, brengt rust in mijn hoofd en geeft mij ontzettend veel energie.

En ja ook ik denk soms wel eens: Waar ben ik aan begonnen? Want een ziek kind, een avondvierdaagse, overwerk of 35 graden zorgen weleens voor stressmomenten om een beloofde deadline te halen. 

Gelukkig hebben mijn klanten op zo'n moment begrip voor de situatie en doe ik altijd mijn best om een bestelling naar wenst en tijdig af te ronden.  
  Lott & Bell Exclusive     08-07-2015 00:15     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Wat ons zo uniek maakt...

Wanneer je op zoek bent naar een uniek en origineel cadeau dan vind je het bij Lott & Bell. Alle producten zijn met veel liefde en passie handgemaakt. Hierdoor is ieder item elke keer uniek en bijzonder. 
Lott & Bell Exclusive werkt vooral in opdracht zodat elk item volledig is afgestemd op jouw wensen en stijl!

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Lott & Bell 100% handmade especially for you!

Verras jezelf of een ander met de unieke handmade producten van Lott & Bell Exclusive.

Over Lott & Bell Exclusive

Lott & Bell Exclusive biedt haar klanten meer dan alleen maar handmade producten. Lott & Bell Exclusive staat voor een unieke persoonlijke online shopping ervaring. Mijn doel is om mijn klanten een uniek scala van handmade producten aan te bieden met een uitstekende klantenservice!

Contactgegevens

Lott & Bell Exclusive
Bramengaard 24
3962 JZ  Wijk bij Duurstede

KvK 60814268
BTW-nr. NL0019.95.700.B.69

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webshop

Deze website gebruikt cookies, we slaan geen persoonlijke gegevens op.