" />

Jouw mening telt!

Jouw mening telt!
 

 
Lott & Bell Exclusive staat voor exclusiviteit en kwaliteit. De producten in de webwinkel zijn vooral bedoeld ter inspiratie. Hierdoor wordt elke bestelling exclusief, naar wens en op maat gemaakt. Dit wordt elke keer weer heel erg gewaardeerd door jou en anderen omdat hierdoor een uniek exemplaar ontstaat. 

Maar soms ben je op zoek naar een uniek en speciaal cadeau wat je snel nodig hebt omdat je vriendin of collega toch eerder is bevallen, of je onverwachts toch bij je jarige tante op bezoek gaat. Dit zijn slechts twee voorbeelden, maar zo kunnen we er samen nog een heleboel bedenken.

Om jou te helpen om op deze momenten toch een exclusief en uniek cadeau te kunnen geven, wil ik een aantal producten uit voorraad gaan leveren. Vanzelfsprekend allemaal exclusief, handgemaakt en met de kwaliteit die je van mij gewend bent.

Ik zou jou willen vragen mij te vertellen wat jouw top 3 zou zijn om direct te kunnen bestellen via www.lottandbell.nl. Dit kunnen producten zijn die al in de webwinkel te verkrijgen zijn, maar mogen ook producten zijn die je graag toegevoegd zou willen zien.

De top 3 van alle inzendingen zal binnen enkele weken (in beperkte oplage) uit voorraad leverbaar zijn.

Ik kijk uit naar je reactie!

www.lottandbell.nl
info@lottandbell.nl

 

 
  Lott & Bell Exclusive     17-04-2016 23:07     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Wat ons zo uniek maakt...

Wanneer je op zoek bent naar een uniek en origineel cadeau dan vind je het bij Lott & Bell. Alle producten zijn met veel liefde en passie handgemaakt. Hierdoor is ieder item elke keer uniek en bijzonder. 
Lott & Bell Exclusive werkt vooral in opdracht zodat elk item volledig is afgestemd op jouw wensen en stijl!

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Lott & Bell 100% handmade especially for you!

Verras jezelf of een ander met de unieke handmade producten van Lott & Bell Exclusive.

Over Lott & Bell Exclusive

Lott & Bell Exclusive biedt haar klanten meer dan alleen maar handmade producten. Lott & Bell Exclusive staat voor een unieke persoonlijke online shopping ervaring. Mijn doel is om mijn klanten een uniek scala van handmade producten aan te bieden met een uitstekende klantenservice!

Contactgegevens

Lott & Bell Exclusive
Bramengaard 24
3962 JZ  Wijk bij Duurstede

KvK 60814268
BTW-nr. NL0019.95.700.B.69

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webshop

Deze website gebruikt cookies, we slaan geen persoonlijke gegevens op.