" />

Kleine meisjes

Kleine meisjes Kleine meisjes willen op mama lijken, in alles wat ze doen. Ze staan net als mama druk te koken in hun speelkeuken. Ze helpen wat graag mee om alles in je winkelwagentje te leggen (vaak meer dan op mijn boodschappenlijstje stond). Ze smeken me of ze alsjeblieft mijn nagellak of lipstick mogen lenen. Maar het meest gewild zijn mijn schoenen met hoge hakken.

Zo sierlijk en parmantig als mogelijk paraderen ze door het huis op mijn pumps of laarzen met hoge hakken. Juist omdat ze vele maten te groot zijn, is het zo geweldig om het hele tafereel te aanschouwen. Ik kan meerdere fotoalbums vullen met deze plaatjes.

Door dit kopieergedrag werd ik geïnspireerd. Niet zoals door veel sites de moeder-en-dochter-collectie. Maar meer gericht op de persoonlijke smaak van het individu. Moeder en dochter kiezen wat zij mooi vinden en wordt op maat gemaakt.

Daarom zijn vanaf vandaag alle sieraden in zowel kinder- als damesmaten te bestellen!

 
      25-10-2015 23:26     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Wat ons zo uniek maakt...

Wanneer je op zoek bent naar een uniek en origineel cadeau dan vind je het bij Lott & Bell. Alle producten zijn met veel liefde en passie handgemaakt. Hierdoor is ieder item elke keer uniek en bijzonder. 
Lott & Bell Exclusive werkt vooral in opdracht zodat elk item volledig is afgestemd op jouw wensen en stijl!

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Lott & Bell 100% handmade especially for you!

Verras jezelf of een ander met de unieke handmade producten van Lott & Bell Exclusive.

Over Lott & Bell Exclusive

Lott & Bell Exclusive biedt haar klanten meer dan alleen maar handmade producten. Lott & Bell Exclusive staat voor een unieke persoonlijke online shopping ervaring. Mijn doel is om mijn klanten een uniek scala van handmade producten aan te bieden met een uitstekende klantenservice!

Contactgegevens

Lott & Bell Exclusive
Bramengaard 24
3962 JZ  Wijk bij Duurstede

KvK 60814268
BTW-nr. NL0019.95.700.B.69

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webshop

Deze website gebruikt cookies, we slaan geen persoonlijke gegevens op.