Download algemene voorwaarden

Bestellingen
Als u een bestelling plaatst gaat u akkoord met onze leveringsvoorwaarden.
Na het plaatsen van een bestelling krijgt u hiervan automatisch een orderbevestiging per e-mail. Deze e-mail bevat een overzicht van de bestelde artikelen, de verzendkosten en de gegevens om de betaling over te maken. Wees er zeker van dat u de hele bestelling af maakt en klik op het laatst op "Bestelling bevestigen".
Krijgt u geen orderbevestiging per e-mail dan is er wellicht iets misgegaan. Neem dan even contact op via info@lottandbell.nl.
 

Minimum orderbedrag
Er geldt geen minimum bestelbedrag.

Voorraden
Deze webwinkel heeft een voorraadmodule. In principe is het door u bestelde artikel dus op voorraad. Mocht een door u besteld artikel toch niet aanwezig zijn, dan wordt u hier natuurlijk over geïnformeerd en krijgt u dit bedrag terug.
De aanbiedingen/acties van Lott & Bell Exclusive zijn geldig zolang de voorraad strekt.

Prijzen
Alle genoemde prijzen op de website zijn in Euro, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Indien u de BTW kunt verrekenen kunt dit terugvinden op de orderbevestiging/factuur.

Betaling
Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden (bankrekeningnummer NL71RABO 0304 1825 32 ten name van Lott & Bell Exclusive) De gegevens hiervoor krijgt u in de orderbevestiging als u de bestelling heeft gedaan. Het is ook mogelijk om via iDeal of PayPal te betalen. De betaalkosten hiervoor worden automatisch doorberekend. Deze ziet u in het bestelformulier verschijnen zodra u de betaalwijze kiest.

Is de betaling niet binnen 8 dagen na de besteldatum bijgeschreven op onze bankrekening dan vervalt automatisch de bestelling. Houdt er rekening mee dat betalingen soms een paar dagen onderweg zijn. U mag uw bestelling ook komen afhalen. Dit kan echter alleen op afspraak. Uiteraard kunt u dan ter plekke de bestelling contant afrekenen en worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijd
Zodra de betaling op onze bankrekening is bijgeschreven worden bestellingen die uit voorraad leverbaar zijn op werkdagen binnen 48 uur via Post.nl verzonden. Voor Custom-made producten geldt een afwijkende levertijd, een indicatie staat bij het bestelde product.

Overmacht
Lott & Bell Exclusive is niet aansprakelijk voor zover haar verbintenissen niet kunnen worden nagekomen ten gevolge van overmacht. Onder overmacht wordt verstaan elke vreemde oorzaak, alsmede omstandigheid, welke in redelijkheid niet voor haar risico behoort te komen. Vertraging in de verzending of door persoonlijke omstandigheden gelden uitdrukkelijk als overmacht.

Verzending
De verzending van uw bestelling geschiedt via Post.nl. De verzendkosten worden automatisch berekend tijdens de bestelprocedure. Uw bestelling wordt met zorg verpakt. Lott & Bell Exclusive is niet aansprakelijk voor verlies of beschadigingen van leveringen via Post.nl. U kunt uw pakket eventueel aangetekend, met pakketpost of verzekerd laten verzenden. U kunt hiervoor het "artikel" Aangetekend verzenden, pakketpost of verzekerd verzenden toevoegen aan uw bestelling.

Verzendkosten
Wij hanteren de tarieven van Post.nl.
De verzendkosten worden berekend op basis van gewicht van uw bestelling. U ontvangt een extra e-mail betreffende de verzendkosten.
Indien u uw bestelling komt afhalen vervallen de verzendkosten.

Privacy
Persoonsgegevens worden in ons klantenbestand opgenomen en gebruikt voor de afhandeling van bestellingen en het (eventueel) verzenden van de nieuwsbrief. Deze gegevens worden niet aan derden doorgegeven.

Copyright/Auteursrechten
Op alle afbeeldingen en teksten op de site van Lott & Bell Exclusive berusten auteursrechten. Overname in welke vorm dan ook, is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Lott & Bell Exclusive.

Maat- en kleurverschillen
U dient rekening te houden met kleine maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten. Dergelijke afwijkingen geven u niet het recht de ontvangst of de betaling van de geleverde producten te weigeren. De producten zijn niet op ware grootte afgebeeld, de maat van het product staat aangegeven bij de productomschrijving.

Aansprakelijkheid
Lott & Bell Exclusive besteedt de grootst mogelijke zorg aan de keuze van gebruikte onderdelen, evenals de samenstelling ervan tot het eindproduct.
Lott & Bell Exclusive kan echter geen enkele aansprakelijkheid op zich nemen aangaande het gebruik van de producten of de gevolgen daarvan. In aanvulling op de gebruiksvoorschriften wordt van de afnemer verwacht dat hij of zij deze met gezond verstand inzet.

Lott & Bell Exclusive verwelkomt echter alle feedback die bij kan dragen aan een verbetering van de producten en dienstverlening.

Lott & Bell Exclusive  stelt het verder op prijs dat bij eventuele klachten allereerst direct en persoonlijk contact gezocht wordt alvorens publiekelijk de producten en dienstverlening te bekritiseren.

Garantie
Volgens de wet "Kopen op afstand" hebt u het recht de producten binnen 14 dagen te ruilen (dit geldt niet voor Custom-made producten). Neem in alle gevallen graag eerst even contact op via ons e-mailadres info@lottandbell.nl of via het contactformulier.

De kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor rekening van de klant. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de producten niet beschadigd of gebruikt zijn. U ontvangt het door u betaalde bedrag excl. verzendkosten binnen 5 werkdagen retour op uw bankrekening na ontvangst van uw pakketje.

Wat ons zo uniek maakt...

Wanneer je op zoek bent naar een uniek en origineel cadeau dan vind je het bij Lott & Bell. Alle producten zijn met veel liefde en passie handgemaakt. Hierdoor is ieder item elke keer uniek en bijzonder. 
Lott & Bell Exclusive werkt vooral in opdracht zodat elk item volledig is afgestemd op jouw wensen en stijl!

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Lott & Bell 100% handmade especially for you!

Verras jezelf of een ander met de unieke handmade producten van Lott & Bell Exclusive...

Over Lott & Bell Exclusive

Lott & Bell Exclusive biedt haar klanten meer dan alleen maar handmade producten. Lott & Bell Exclusive staat voor een unieke persoonlijke online shopping ervaring. Mijn doel is om mijn klanten een uniek scala van handmade producten aan te bieden met een uitstekende klantenservice!

Contactgegevens

Lott & Bell Exclusive
Bramengaard 24
3962 JZ  Wijk bij Duurstede

KvK 60814268
BTW-nr. NL1765.99.150.B.02

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webshop

Deze website gebruikt cookies, we slaan geen persoonlijke gegevens op.